05 May 2008

IKLAN: Jangan Tak Pandang...!!

video

Korang penah tengok vid ni? Mengikut empunya badan, klip ni di ambil oleh kawan husband beliau semasa pulang bekerja. Dia nampak benda ni kat tiang lampu kat jalan Bandar Puteri Puchong, terus dia shot. Kalu korang tak penah tengok lagi, aku bawakan secara live klip vid yang misteri ini...sila kuatkan speker..

p/s: oh ye, sorila sebab klip ni senget sebab masa tangkap tu guna henpon jerkk. takpela,senget-sengetkan la kepala korang hehehe

1 comment:

ernieasyura said...

mengikut cerita orang yg pass gambar ni..tempat tu adalah kawasan si L ni lepak2s..iaitu kat bandar puteri puchong..So, beware sesapa yg suka lepak2 sampai tengah malam kat area2 tu..huhu..antu ni dok kat tiang lampu la..bukan stesen bas..ni la yg dikatakan telepon karat..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin