03 June 2008

Ini ada satu cerita...

Bila cuti sekolah je ramai buat kenduri kawin...asal buat kenduri kawin je bila time cuti sekolah heheh
Balik umah haritu tengok² ada sampai 3 kad jemputan dari membe. Semua jauh² pulak tu. Sorang kat nogori sembilan, sorang kat Cheras, sorang kat Muar. Aku decide pegi muar je sebab ada Majlis Penting gak berlangsung kat muar. So, ahad tu sempat gak la pegi umah membe sorang ni kat Parit Haji Kosai sana.

Buat membe-membe lain yang sudi menghantar kad jemputan tu, terima kasih bebanyak! aku nak post pic kad jemputan korangkat sini tak buleh plak. Tetiba takda function nak hantar picture kat sini. nanti kalu dah ok, aku submit pic.

Dikesempatan ini juga aku ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat geng² di bawah:

1. Abby dengan Zizie kat Perak
2. Fidah dengan Pasangannya kat Negeri Sembilan
3. Yanie dengan Pasanganya kat Cheras
4. Hajar dengan Pasangannya kat Muar

Selamat Pengantin baru!

p/s: datang amik berkat hehehe





4 comments:

+ernie+asyura+ said...

incik al gojos..kalo cam tu awk nnt kawen jgn buat time cuti skolah la yea ;p

nanti byk sangat kenduri..orang tak dpt pi kenduri awk plak :p

ka awk mmg tanak org pi?uhu..jimat skit kan..kuh3..

wah..awk jadi org pwnting kat kenduri aritu..kakakaka :p
penting dlm memberi arahan saja..
sakit pinggang ku gosok periuk blanga..ish3..hehe

Amin..amik berkat eh :p
amik berkat ka amik goodies bag banyak2 :p

aL-gOjO said...

amik goddies bag la :p
buat rujukan ekekeke

nadzunix said...

amek berkat gak lah ....

ehh... kalo kenduwi awk jgn lupa sy tau...

aL-gOjO said...

Sidang media akan dibuat, InsyaAllah hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin