16 June 2008

Home Sweet Home!

Damai Laut, The Return.

Tepat jam 2.00 petang, kitorang semua check out dari penginapan masing². Mula-mula ingat nak bergambar beramai-ramai dengan semua staff, tapi oleh kerana dah lambat sangat dan masing-masing dah kepenatan tak hengat dunia, maka kitorang decide nak balik trus. Pegi dan bali kitorang ikut jalan lama je. Malas nak ikut hiway. Lagipun jalan lama ke sana takla teruk mana. Jalan dah besar beb! tak perlu risau nak ikut lori lama². Okla, cita panjang pun tak guna, aku ada upload gambar untuk tatapan korang semua, enjoy!

p/s: gambar lain aku akan upload esok! yg ni kire teaser dulu la ehehe

1 comment:

+ernie+asyura+ said...

awak..mana gambar?ish3..ta nampak pon :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin