17 June 2008

Damai Laut: The Return Part II

Salam Ceria!

Seperti yang dijanjikan dalam episod lepas, ni ada beberapa keping gambar yang menarik untuk di kongsi bersama :)

Damai Laut
Swiss Garden (Tempat Penginapan)
Pulau Pangkor
Membeli belah di Pulau Pangkor
Malam Gala Dinner (ala-ala Kampung, makan duduk bersila )


p/s: kalu ikut hati banyak jepic nak upload, tapi sikit² ni pun ok la kan :) btw, Damai Laut memang besh! Penginapan kat Swiss Garden sana pun besh! aku duk apartment je. Maybe hotel penuh. Tapi tak kisah la tu :)

4 comments:

Honeylemon said...

wah cntik la sume pics tue..... nk sotong.....nak... nak.....nak.... huhuhuuuu

nad said...

uhuhu ... bestnya pi bercuti...
seronottt giloss!!

ekeke souvenier dlm gambo jer ...
hape kidikut ni mister al-gojos ...

aL-gOjO said...

honey: alamak, sotong di dalam gambar sudah selamat dimakan heheh

nad: ala, nak pos kang takut posmen tu amik buat keychain moto dia plak :p

lepas ni tggu trip nak pi singpore!

+ernie+asyura+ said...

huhu sotong ngan key chain smua i dah kebas..jgn marah ya yang lain :p
tu pon puas aku mengecek si algojos..kalo tka jgn harap dia nak bg ..ish3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin