28 September 2010

Bila Hari Cerah

Single And Not Available

Selamat pagi, selamat hari raya, selamat bekerja dan selamat segala selamat ;)
On and Off. Macam tu la nampak gayanya buat masa ni. Al-maklum la, ofis canggih-canggih tapi masih takda line internet! Apakahhhh!!. Sabar jela Labu. Mungkin sedikit masa lagi ofis ini akan menyahut seruan kerajaan agar semua kakitangannya celik IT.

Oh ya, selamat bertunang buat geng blogger ayumenawan :) Orang tua-tua kata, time tunang ni darah tengah manis. Ibarat kalu kita hiris jari tu sampai keluar darah, banyak semut datang menghurung. Lepas tu pulak semut tu akan jari macam raja bersiong, tapi dalam versi semut bersiong la sebab dahagakan darah haha aiyokkk :p

Time tunang, orang kata semua kena jaga. Sebab tu tak digalakkan bertunang lama-lama. Tapi kita pelik pulak, bila tunang sekejap buleh plak cakap 'dah gersang sangat' amboiii statement tak hengat tuu. Kan lagi  cepat lagi bagus. Tak payah pening-pening kepala. Semoga ikatan pertunangan akan di akhiri dengan ikatan perkahwinan :)

Okeh, entry short sebab masa dah time haha. Jumpe lagi di lain rancangan!

p/s: pakai bulu mata palsu macam minah dangdut? hahaha

Photobucket

1 comment:

ismaiman said...

macih, bulu mata ori da cukup menawan da. tak yah yang fake ni. hehe. ayat blagak tak ingat.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin