07 November 2009

Aktiviti Hujung Minggu

Nonton Wayang Yokkk

video

Saya pun tak jangka nak tengok cite ni sebenarnya. Sebab dah lama tak tengok cite seram ni kan. Mula-mula macam nak tengok cite Law Abing Citizen sebab dari sinopsis macam menarik. Sekali, bila search kat web tgv, masa tayangan tak da sebelah malam pulak. Saya memang biasa nonton wayang kat tgv je sebab kat sana pada saya lebih menarik.

Berbalik pada movie yang saya tengok ni, seperti yang saya maklumkan sebelum ni, saya memang dah lama tak tengok cite thailand ni. Last saya tengok cite Long Kong sedikit masa lalu. Saya memang minat cite thailand ni, tapi bila bab seram camni biasanya saya kurengg skitt hehehe.

Dalam cite ni ada 5 kisah tentang ketakutan. sume cite lain-lain dan takda kena mengena antara satu sama lain. Saya rasa kisah pasal 'backpackers' mungkin agak biasa sahaja. Ending agak menarik. Penuh dengan persoalan dan anda pasti .....

Korang tengok la sendiri nanti hehe

p/s: layan 2012 pulak lepas nih huuu

3 comments:

~ miss femme fabulosity ~ said...

TGV sunway ke? ;-)

PS. Lebih suka GSC sebab seat lebih luas dan selesa sbb x terlalu menegak ;-)

aL-gOjO said...

yeah, TGV sunway sana. owh, kami pulak rasa GSC nye seat macam sempit hehe. maybe ikut panggung kott ahaks

Anonymous said...

wow..tgk malam2 ke???so mumantis...huhuhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin