02 January 2009

Dance, Chicken Dance!

video

Udah puas aku mencari lagu ni, last-last jumpa gak kat dalam youtube hehehe. Bukan apa, aku teringat lagi masa minggu orientasi kat company lama dulu, lagu ni la diorang buat untuk staff yang baru-baru nih. Memula tu segan-segan gak nak menari, tapi lelama enjoy! Hahaha

Apa pun, enjoy!

p/s: malu-malu kambin :p

1 comment:

e^asyura said...

awak kena menari cma ni ka :p hahahhahahahahahahahhaha..
tapi awak ayam version kurus kot..keh3..

senang ja ni ayam ni menari angkat kepak, pusing kiri, pusing kanan :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin