11 June 2008

Cuti-Cuti Malaysia

Damai Laut Menjerit!

Salam Ceria!

Hari² yang ditunggu semakin tiba. Yes, 13hb ni sampai 15hb ni Syarikat kitorang akan mengadakan sambutan hari staf @ Staff Day buat julung kali ke berapa ntah (tapi kali pertama la bagi aku hehe) di Damai Laut, Perak! Dulu masa praktis takdanya acara staff day ke, apa day ke. Semua day adalah sama! Yang membezakannya hanyalah ada kes ke takda kes, tu jela. So peluang yang ada ini akan dimanfaatkan betui² heheh. Macam biasala, aku akan offline dari 12hb sampaila 15hb Jun. Lepas tu kita sembang lagi!

p/s: 3R, rest, rilex, dan rilex lagi :p

2 comments:

+ernie+asyura+ said...

enjoy the day,al gojos :)
jangan nakal2 tau!huhu..
satu lagi...jgn lupa ole2..tak mau buah limau :p
cakap siap2..hehee

aL-gOjO said...

Kalau taknak buah limau, buah epal pun ok gak :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin