09 April 2008

Klik untuk dapat duit? biar betul?

aku tak tau la korang penah dengar pasal program ni.
konsep dia simple je. korang klik je link yg aku bagi ni lepas tu register dulu. register free beb!

camana korang generate income? ok..lepas korang register, korang akan dapat duit trus...korang kena letak gak no akaun korang untuk memudahkan proses bayaran. macam aku, aku letak maybank jerk. senang.

aku tak la cakap lepas register trus dapat duit 'sekelepuk', tapi ada la gak something. orang kata sikit-lama jadi bukit beb!

apa lagi try jela. takda kesan sampingan :)

klik kat link ni: [sila bagi saya duit free!]

1 comment:

RafflesiaRimba said...

Tak pe la, aku dah banyak duit, so aku tak yah klik la kan?...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin