09 April 2008

Kiri...Kanan...Ok!

Ahlan wa sahlan!

tengok member-member ada blog aku pun dengan susah payah nak buat gak hehe
maksud aku blog yang santai, ringan, penuh dengan idea-idea, perkongsian minda dan sebagainya.

"Bukan susah sangat pun nak buat blog" itu la kata membe-membe aku. yup, nak buat memang senang...tapi nak maintain tu yang payah..

apapun, aku akan terus berusaha untuk berkongsi idea dengan korang sume!

arigato!

1 comment:

RafflesiaRimba said...

wai, member...
tey secawhen... (ko baca ikut pelat iklan dlm tv errkkk..aku lupa la iklan apo..)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin